Zwart Janstraat 78, 80, 82, Rotterdam

Bedrijfsruimte

Winkelruimte van ca. 261 m2 op de Noorderboulevard van Rotterdam.

Het Oude Noorden is een opkomende eigenzinnige, sfeervolle én creatieve buurt waar steeds meer kleine ondernemers leuke initiatieven starten op het gebied van food, fashion en design. Het Oude Noorden is één van de meest diverse winkelgebieden van Nederland. Creatieve en originele winkels gericht op mode, design, ambacht, antiek en koken, je vindt ze allemaal in het kleurrijke Oude Noorden. Deze zijn allemaal op loopafstand van elkaar te vinden.

Winkel
261 m2
januari 2020
€ 5.950 p/m
Winkels & horeca ruimte in Rotterdam Rijnmond

  • Winkelruimte gelegen op de ‘Noorderboulevard’ te Rotterdam Noord waar zowel lokale ondernemers als landelijke partijen zoals: Aktiesport, Bart Smit, Pearle, McDonalds, Coop vandaag, Specsavers, ICI Paris, D-Reizen, Van Haren schoenen en Etos gevestigd zijn. 
 

Al net zo divers zijn haar winkelstraten: van de boetiekjes van de Zaagmolenkade en de Zwaanshals tot de multiculturele Zwart Janstraat. En vergeet het Noordplein niet met de tweemaandelijkse Oogstmarkt. Het Zwaanshals is een goed voorbeeld van een succesvolle gebiedsontwikkeling in de stad. In korte tijd is er een mix van leuke zaken ontstaan, variërend van kleine boetiekjes tot gezellige ontbijt- en lunchrooms.

De Zwart Janstraat is uitstekend bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer.

Heeft u interesse in dit object?
Wij helpen u graag verder.

Interesseformulier

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.