Overschieseweg 35C2, Rotterdam

Bedrijfsruimte

In een karakteristiek gebouw, is op korte termijn een representatieve kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Het gebouw is volledig gerenoveerd waarbij de authentieke architectuur behouden is gebleven. De “Tollens fabriek” dateert uit begin jaren veertig, ontworpen door de bekende architect J.H. van den Broek. Het gebouw is nu een Rijksmonument. Het betreft een kantoorruimte van ca. 250 m2. Ook is er de mogelijkheid om meerdere units te huren op dezelfde etage indien er een grotere ruimte gewenst is.

Kantoor
250 m2
mei 2024
€ 2.595 p/m exclusief BTW en servicekosten
Bedrijfsruimten in Rotterdam Rijnmond

 

De bereikbaarheid van de Tollensfabriek is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed te noemen. Het kantoor verzamelgebouw de Tollensfabriek is gelegen nabij de afslag Spaanse Polder van de Ringweg Rotterdam. Op slechts enkele minuten afstand bevindt zich het belangrijke verkeersknooppunt “Kleinpolderplein”. Hierdoor zijn de rijkswegen A4, A13, A16 en A20 zeer nabij gelegen.

Er zijn op het eigen terrein rondom het gebouw parkeerplekken te huur voor 50 euro per maand exclusief BTW en servicekosten.

Heeft u interesse in dit object?
Wij helpen u graag verder.

Interesseformulier

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.