Haringvliet 90, Rotterdam

Bedrijfsruimte

Ca. 208 m2 zeer representatieve kantoorruimte met schitterend dakterras en uitzicht over de Willemsbrug, gelegen op de 2e en 3e verdieping van het kantoorpand gelegen aan het Haringvliet 90 te Rotterdam Centrum.

Als je aan het Haringvliet werkt, ben je altijd in de buurt van het water. Vanuit je kantoor heb je schitterend uitzicht op de Willemsbrug en de Maasboulevard. Je loopt na je werk zo naar een terrasje aan de Oude Haven of waait lekker uit langs de Maas.

Kantoor
208 m2
februari 2022
€ 3.250 p/m exclusief BTW en servicekosten
Kantoren Hoog Segment in Rotterdam

 

Het Haringvliet ligt midden in het bruisende hart van Rotterdam. De terrassen van de Oude Haven vind je op twee minuten lopen van je werk. Wandel je iets verder, onder de kubuswoningen door, dan sta je oog in oog met de indrukwekkende Markthal. (Trein)station Blaak ligt voor je neus. Wel zo praktisch. Wandel lekker langs de Maas, geniet van het uitzicht op de Willemsbrug en stop even bij de Alohabar in het oude Tropicana voor een goede lunch. Fijn aan zo centraal werken, is dat werkelijk alle voorzieningen op loopafstand aanwezig zijn.

Heeft u interesse in dit object?
Wij helpen u graag verder.

Interesseformulier

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.