Haringvliet 90, Rotterdam

Bedrijfsruimte

Betreft ca 91 m2 representatieve kantoorruimte gelegen in het souterrain van het kantoorpand gelegen aan het Haringvliet 90 te Rotterdam Centrum.

De kantoorruimte is volledig gerenoveerd en is per 1 april 2022 beschikbaar.

Als je aan het Haringvliet werkt, ben je altijd in de buurt van het water. Vanuit je kantoor heb je schitterend uitzicht op de Willemsbrug en de Maasboulevard. Je loopt na je werk zo naar een terrasje aan de Oude Haven of waait lekker uit langs de Maas.

 

Kantoor
91 m2
april 2022
€ 1.295 p/m exclusief BTW en servicekosten
Kantoren Hoog Segment in Rotterdam

 

Het Haringvliet ligt midden in het bruisende hart van Rotterdam. De terrassen van de Oude Haven vind je op twee minuten lopen van je werk. Wandel je iets verder, onder de kubuswoningen door, dan sta je oog in oog met de indrukwekkende Markthal. (Trein)station Blaak ligt voor je neus. Wel zo praktisch. Wandel lekker langs de Maas, geniet van het uitzicht op de Willemsbrug en stop even bij de Alohabar in het oude Tropicana voor een goede lunch. Fijn aan zo centraal werken, is dat werkelijk alle voorzieningen op loopafstand aanwezig zijn.

 

De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uiteraard uitstekend. Metrohalte / station Blaak bevindt zich op loopafstand van het kantoorgebouw. Met de nabijheid van de Erasmusbrug, Maastunnel, tunneltracé, Maasboulevard en Boompjes is de bereikbaarheid met eigen vervoer ook prima.

Heeft u interesse in dit object?
Wij helpen u graag verder.

Interesseformulier

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.